Festival klar

Min festival garderobe..

Det her min festival garderobe so far.. Jeg har flere ting inde i skabet, men på de nedenstående billeder har jeg lagt de stykker tøj frem på sofaen som jeg virkelig glæder mig til at have på til Roskilde om en små fire ugers tid 😉
Tøjet er næsten alt sammen nyt, stort set, og er fra min forårs/sommergarderobe.

2014-06-06 10.56.20
Jeg blogger normalt ikke om tøj, fordi jeg synes at der er så mange dygtige modebloggere derude, men i dag fik jeg lyst til at lave et indlæg om tøj. Jeg tænkte at det måske er meget passende nu hvor jeg hver dag i juni måned skriver et indlæg om skønhedprodukter som ikke kan undvære på årets festivaller så passer festivaltøj vel også ind i månedens tema? 😉

2014-06-06 10.57.55

På billedet ses, fra venstre; bukser fra Supertrash købt på Nelly.com, det er nogle super fede bukser som er 2-i-1, fordi de er metalic brune på den side, de ligner lidt lædderbukser og på den anden side har de leopard print. Hvide shorts fra H&M, shorts med sølv glitter fra NLY, som er Nelly.com’s eget mærke. Nedunder shortese ligger to sæt bestående hver især af en mavebluse og en nederdel. De er super fede og fra mærket Oneness købt på Nelly.com til 39 kr pr. styk. Jeg var super heldig med disse sæt, fordi de var sat utrolig meget ned da jeg købte dem nu koster de omkring 329 kr. pr. styk.
Guldlædderjakken er fra Ganni og købt til Gannis lagersalg i Nørrebrohallen for et par uger siden. Der er lavet af ægte læder og farvet guld efterfølgende.
Leoparkjolen er som det eneste købt for halvandet år siden i en butik i Fields, jeg kan desværre ikke huske hvilken butik det var i men den er fra mærket Saints & Mortals.
Det andet leopardfarvede stykke tøj er en bordeaux farvet trøje fra Moss Copenhagen som jeg har ønsket mig længe, men så faldt jeg over et Moss Copenhagen lagersalg på Frederiksberg og så købte jeg trøjen med det samme. Det var for et par uger siden.

2014-06-06 10.58.33
Bukser fra Supertrash købt på Nelly.com, det er nogle super fede bukser som er 2-i-1, fordi de er metalic brune på den side, de ligner lidt lædderbukser og på den anden side har de leopard print.

2014-06-06 10.59.47

2014-06-06 10.58.07

Jeg tænker at det er måske er godt at sætte lidt links ind, hvis I nu kunne tænke jer at købe noget af tøjet 😉

Bukserne fra Supertrash er lige nu sat ned til 498,- og kan købes HER, Bukser fra Supertrash

De to fine sæt med mavebluse og nederdel er fra Oneness og kan købes HER, Front Panel sæt fra Oneness til 329,-

og det andet sæt fra Oneness købes HER, Front Panel sæt med okidéer fra Oneness og koster lige nu kun 246,-

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar