Skønhedspleje

Min aha-oplevelse..

Yes! Har lige fået en “Aha-oplevelse” mht. min eksamenslæsning..
Pludselig falder brikkerne stille og roligt på plads – flere og flere teorier giver mening.. Nu er det meget sjovere at læse til eksamen.. Det er som om at psykologiske og pædagogiske teorier faktisk godt kan give mening 😉

Faktisk så efter at have læst de fire ovenstående sætninger så skulle man ikke tro at jeg faktisk lider af meget voldsom eksamensangst vel? Både i perioden op til eksamnenen, under eksamenen og nogle gange hvis en eksamen er gået dårligt så har jeg det faktisk og dårligt i flere uger efter en eksamen.. Jeg vil rigtig gerne skrive nogle indlæg omkring min eksamensangst, fordi jeg ved at der er andre end mig derude der har en eller anden form for eksamensangst.

Min angst har altid været der. Siden jeg første gang skulle til mundtlige og skriftlige årsprøver i 7. klasse har jeg haft eksamensangst og den er kun blevet værre med årene. Nu er det lige før at jeg faktisk er gået med et indlæg omkring eksamensangst, men det har jeg desværre ikke tid til lige nu.. fordi jeg er lige inde i en god rytme og der er nogle teorier der så småt er begyndt at give mening for mig. Min eksamensdisposition skal afleveres i morgen formiddag inden klokken 10.00 så jeg må se at skrive videre så jeg kan aflevere en god disosition i morgen 😉


Det er et gammelt billede fra min eksamenslæsning i efteråret jeg har lagt op. Men jeg er i fuld gang lige nu med at være produktiv så har ikke lige tid til at tage et nyt og så er eksamens-læsnings-billeder vel ikke de mest spændende i hele Verdenen vel? Så om jeg bruger dette eller tager et nyt er vel lidt det samme 😉

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar