Festival klar, Skønhedspleje

Luksus vs. budget renseservietter

2014-06-12 19.18.35

Dagens festival indlæg handler om luksus renseservietter vs. budget renseservietter 🙂

I går skrev jeg et indlæg om renseservietter fra det franske apotekermærke Klorane. Jeg vil ikke skrive så meget om dem i dag, da I kan du ind HER og læse indlægget. Men det er nøgle skønne renseservietter som er gode til sensitive øjne, fjerner effektivt og mildt make-up og renser ansigtet.

I dag var jeg inde i Rema1000, lige inden jeg skulle på arbejde, fordi jeg havde brug for at købe noget frugt som jeg kunne spise som et mellemmåltid og da jeg så stod i køen til kassen faldt jeg over en sød lille pakke med 25 stk. renseservietter fra Organic Circle som er fra Rema1000’s eget økologiske mærke. Disse renseservietter koster 25 kr.
Ud over renseservietter laver Organic Cicle håndsæbe, håndcreme, ansigtscreme og bodywash og det er faktisk nogle udmærkede produkter de har. Deres håndsæbe er jeg ret glad for, den indeholder 500 ml og så er den så vidt jeg husker ret billig i forhold til andre flydende håndsæber på markedet.

Disse renseservietter er økologisk certificeret af Ecocert. Svane- og Asta-Allergimærkede, uden farve, uden parabener, uden parfume og dermatologisk testede. De aktive virkestoffer i Remas renseservietter er; oliven olie og Aloe Vera som plejer og fugter huden. I min Verden er det den perfekte kombination til et skønt produkt, disse renseservietter egner sig især godt til at have med på festival 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar