Skønhedspleje

Læs hvorfor mit sengetøj er blevet så lilla…?

2014-06-05 18.22.30

Jeg gik i seng i onsdags med tøj på og uden at fjerne make-up, fordi jeg var virkelig træt da jeg endelig ramte sengen klokken 8 om morgenen.. Jeg havde self. været til Distortion og endte efterfølgende i byen. Men det sjove er at min kæreste vågnede op med en lilla kind og der hvor mit hoved havde ligget på hovedpuden og lagnet, den plads var lilla.

Okay, nu skal jeg nok afsløre hvorfor mit sengetøj ser så lilla ud. Det er da fordi at jeg havde farvet mit hår med Kevin Murphy Color Bugs. Min veninde fra studiet brugte farverne lilla og hvid og derfor fik mit hår en lyselilla farve. Men et godt råd er at man lige vasket sit hår inden man går i seng, hvis man ikke vil skifte sengetøj, fordi det er blevet helt farvet dagen efter 😉

2014-06-05 18.20.59

Color-Bug-for-festival-hair
Det her var mit inspirationen til både min frisurer og min hårfarve og det kom da også til at ligne, men min konklusion er at der er blevet brugt tid på at redigere dette reklame billede fra Kevin Murphy, fordi når man brugter hårfarverne kommer ens hår til at se lidt tørt og mat ud, det gjorde mit i hvert fald.

2014-06-05 07.36.16

Jeg har desværre ikke mange billeder fra i onsdags. Det her er et af de få jeg har, jeg tog det klokken 8 om morgen efter Distortion og en bytur, lige inden jeg gik i seng, så jeg ser måske lidt træt ud.

Min veninde har lige sendt mig nogle billeder som hun fik taget i onsdags 🙂
viola med lilla hår i Netto

flad af grin

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar