Skønhedspleje

Hør Colorkaleidos nye single..

Colorkaleidos sange er skrevet af Christine Milton og Kim Vagn Wagner. Christine Milton er også forsangeren i bandet. Jeg elsker hendes stemme jeg synes den er så unik og smuk!
Jeg har været helt vild med Colorkaleido siden de udgav deres første ep for nogle år siden. Jeg købte albummet med det samme og hørte det på repeat uden at høre andet i omkring 14 dage, indtil min kæreste syntes at nu var det på tide at høre noget andet musik?

colorkaleido

Men ja, jeg er typen der kan høre den samme sang hele dagen, helt uden at blive træt af den og sådan har jeg det med Colorkaleidos nye single “Gold”.
Hør deres nye single på Soundcloud

Jeg har lånt billedet fra www.kingsofar.com

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar