Give away

Give Away, Give Away!!

***GIVE AWAY, GIVE AWAY***
Det eneste I skal gøre er at gå ind på min Facebook side og “like” den, del derefter billedet som der står “Give Away” ved, skriv “delt” og så finder jeg vinderen blandt deltagerne, når jeg når 100 “likes” på facebook 😉

2014-06-06 13.44.50

Til vinderen er der en neglelak fra Nilens Jord, en øjenskygge fra Organiqs, en blush fra Organiqs og en pakke Bio-Caroten fra Pharma Nord 😉

2014-06-06 13.45.17

Jeg har lige tilføjet nogle ekstra ting til præmiepuljen 😉

2014-06-06 15.53.25

Nu har jeg tilføjet et super fedt cover til iPhones 5 som jeg fik til release på den nye Envii kollektion, en Refreshing Scrub fra JorgObé, en Lime Mint te fra Yogi Tea, en lille Elizabeth Arden “Untold” eau de parfum og en smuk toilettaske fra Elizabeth Arden.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar