Skønhedspleje

Fik lagt make-up hos YSL i Magasin i dag :)

IMG_7193

Jeg var inde i dag med min veninde og fik lagt make-up hos Yves Saint Laurent tidligere i dag. Dette billede er et jeg tog da jeg kom hjem for et par timer siden. Jeg ligger nogle flere billeder ud i morgen, fordi er på vej til Sommerfest på Officerskolen.

Min veninde har taget en masser billeder mens jeg sad i make-up stolen, så dem kan I glæde jer til 😉
Og så faldt jeg over de nye Acaiacai produkter i Magasin som jeg bare måtte købe dem hjem, dem skriver jeg også om i morgen 😉

IMG_7245
Her er et billede som min kæreste har taget efter jeg lige tilføjede lidt ekstra øjenskygge og eyeliner, derhjemme. Fordi jeg var ikke helt tilfreds med den make-up YSL medarbejderen havde lagt på mig. Men efter jeg lige lagde et sidste touch så blev det perfekt!

Rigtig god weekend til jer alle!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar