Skønhedspleje

Evii release event..

2014-06-02 19.59.28

Her til aften var min veninde og jeg til release på den nye kollektion fra Envii.. Det var et skønt arrangement.. og det bedste ved det hele var at vi fik en goodiebag med hjem hver.. Min venindes og min filosofi er at hvis der er goodiebags, så kommer vi 😉
og ikke nok med at der var goodiebags, der var også rosévin, hvidvin, friskskåret frugt, vand med fine Envii mærker på, slushice, green tea drikke fra Arizona (i ved dem med de rigtig smukke flasker), mere frugt, smukke blomster og små slikposer.. og så var der jo alt det nye tøj fra Envii.. Så vi havde en skøn aften!

Jeg tog ikke så mange billeder, fordi vi havde travlt med at spise jordbær og drikke rosévin 😉

2014-06-02 19.59.40

Jeg er jo ikke modeblogger, fordi jeg synes at der er så mange andre skønne bloggere derude som gør et rigtig godt stykke arbejde, så jeg blogger om det jeg er bedst til, nemlig skønhedspleje, kost, ernæring og gode råd og idéer fra mit eget liv 😉
Men den nye kollektion fra Envii er skøn, smukke farver og smukke designs!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar