Skønhedspleje

Dagens løbetur.. hold da op, jeg er i god form?!

Jeg var slet ikke klar over at jeg er i så god form.. men det fandt jeg ud af i dag 😉

Pigerne fra mit studie spurgte om jeg ville med ud at løbe i dag og self. ville jeg det. Jeg har jo netop besluttet mig for at jeg skal begynde at løbe igen, fordi lidt over en uge siden. Så det passede perfekt 🙂 Jeg havde dog planlagt en stille og rolig løbetur i moderat tempo, men det blev vidst til et tempo som var lidt hurtigere end både jeg og de havde regnet med og en utrolig lang og hurtig spurt fra min side.

Jeg blev helt overrasket over min egen præstation, jeg havde jo troet at jeg var i rigtig dårlig form. Men så slemt er det åbenbart ikke 😛

 

2014-06-02 15.32.21

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar