Festival klar

Dagens festival indlæg – solcremer

Gode solcremer i praktisk emballage, det handler dagens festival indlæg om 🙂
Jeg tager tre solcremer med på årets Roskilde festival som starter om præcis en uge! Uh, hvor jeg glæder mig meget!

Tilbage til emnet, jeg tager en solstift med til sarte områder som kræver ekstra beskyttelse. Så tager jeg solcreme med til ansigtet og en sololie med til kroppen.
Jeg har købt alle solcremerne hos Escentual og de har i hele juni måned tilbud på alle franske apotekermærker. Så der er mange penge at spare 😉

IMG_7378

Fra ventre; La Roche-Posay Solstift, La Roche-Posay solcreme til ansigtet og Vichy Sololie til kroppen.

La Roche-Posay solstiften indeholder 9 g og koster 109 kr. på apoteket og der ville jeg ikke anbefale jer at købe den. Den er i øjeblikket sat ned til 7,33 £ hvilket svarer til 68,53 kr. hos Escentual, så der er mange penge at spare.

Solstiften giver en høj beskyttelse til sensitive områder såsom øjenomgivelserne, næsen ørerne, ar og tatoveringer. Denne solstift er lavet på en mild og effektiv formel som sikre en høj solbeskyttelse med en bredspectret UVA/UVB beskyttelse og en SPF beskyttelse på 50+.
Stiften indeholder ikke parfume eller parabener og kan bruges på selv den mest følsomme hud. Stiften er vandresistent men skal påføres igen efter svømning.
Påfør solstiften 30 minutter inden du skal opholde dig i solen og påfør den igen hver anden time.

La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 Anti-Shine Matte Fluid indeholder 50 ml og koster 149 kr. på apoteket og der ville jeg ligesom med solstiften ikke anbefale jer at købe den. Den er også sat ned i øjeblikket og kan købes til 10,66 £ hvilket svarer til 99,66 kr. hos Escentual, så der er mange penge at spare.

La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 er en let og ikke-fedtende solcreme med en mat effekt, så ens ansigt ikke skinner. Den har en høj beskyttelse til ansigtet og har et reduceret indhold af kemiske filtre. Solcremen er vandresistent og indeholder UVA- og UVB filtre med UVA-ULTRA, som giver en ekstra høj beskyttelse.
Hvis din hud er allergisk overfor eller intolerant overfor solen har den brug for ekstra beskyttelse. Den her solcreme er mild, men effektiv og sikre en høj og bred beskyttese mod solens UVA/UVB stråler.

Denne solcreme indeholder et nyt filter system mod solens stråler. Og nu kommer der nogle lidt tekniske detaljer; filter systemet er en combination af Mexoryl® SX and XL sammen med Senna Alata ekstrakt som naturligt beskytter hudens celler mod skader.
Indeholder ikke parfume eller parabener og passer til selv den mest sensitive hud. Er vandresistent, men skal påføres igen efter svømning.
Er især velegnet til fedtet- og acnehud.
Påfør 30 minutter inden du skal ud i solen og gentag igen hver anden time.

Vichy Oil Spray SPF 20 indeholder 125 ml og koster 149 kr. på apoteket og der ville jeg ligesom med solstiften og solcremen ikke anbefale jer at købe den. Den er også sat ned i øjeblikket og kan købes til 10,99 £ hvilket svarer til 102,75 kr. hos Escentual, så der er mange penge at spare.

Vichy Capital Soleil sololie har en unik teknologi, som sikrer den højest mulige beskyttelse uden at gå på kompromis med formuleringen. Sololien har en fløjlsblød konsistens, der trænger hurtigt ind i huden og kan anvendes til alle hudtyper, selv den sarte. Formlen er baseret på Mexoryl filter systemet, som sikre beskyttelse mod UVA og UVB stråler. Indeholder ikke parabener, er dematologisk testet, er mildt parfumeret og er beriget med Vichy Thermal kildevand.
Sololien påføres omkring 20 minutter, før du går ud i solen. Påfør Vichy Capiltal Soleil sololie hyppigt, specielt når du har svedt, badet eller tørret dig med et håndklæde.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar