Festival klar, Skønhedspleje

Dagens festival indlæg…

IMG_7280

Dagens festival indlæg handler om små størrelser. Når man skal på festival så handler det jo om at tage alle de mest nødvendige ting ned så kompakt og let som muligt. Fordi man risikerer at slå lejr langt fra indgangen og så skal man muligvis slæbe sine ting fra den ene til den anden ende af campingområdet. Derfor er det godt at have små størrelser med af alt hvad man skal bruge 😉

Jeg købte for et par måneder siden en samlet pakke med eye patches, øjencreme, en stress mist og et surprice produkt. Jeg har i alt købt denne pakke to gange, fordi jeg er så glad for Skyn produkterne, især eye patchesne og første gang var mit surprice produkt en skæn serum fra Ole Henriksen der hedder “Truth Serum Collagen Booster” det er en anti-age serum til som passer til alle hudtyper og derfor har jeg givet den til min mor. Anden gang fik en anden surprice gave, dog også fra Ole Henriksen. Jeg fik en body lotion der hedder: “Body Sleek Hydrating Lotion” og “Loofah Body Scrub” begge to på 59 ml og er perfekte til at tage med på festival eller på ferie 😉

Jeg har brugt disse to produkter i to uger og utrolig glad for dem begge. Overvejer kraftigt at købe dem i store størrelser på 500 ml.

IMG_7282
Body Sleek Hydrating, All skin types, 59 ml
Denne body lotion lever op til sit navn! Den har en perfekt blanding af fugtgivende og nærende Aloe Vera, vitaminer og fine æteriske olier. Det er en bodylotion der ikke fedter, er meget fugtgivende – selv for en meget tør hud. Den lette, friske duft og ikke-irriterende sammensætning af ingredienser gør den også særdeles velegnet til sart hud. Kan bruges til alle hudtyper.

Body Sleek Hydrating Lotion kan købes på nicehair.dk til 39 kr.

IMG_7285

Loofah Body Scrub, All skin types, 59 ml
På flasken står der: “Cooling scrub with mentholated jojoba beads to smooth skin”
Det er også en utrolig dejlig og kølende følelse man får når man bruger denne dejlige body scrub og den kølende følelse varer ved omkring 5-10 minutter efter man har brugt denne body scrub.
Loofah Body Scrub passer til alle hudtyper. Denne scrub er baseret på loofah (græskar), jojobavoks og groftmalet hasselnøddemel, der virker stimulerende og eksfoliere mildt huden. Loofah Body Scrub køler og renser huden.
Der er tilsat Loofah (græskar kerner) og jojoba kerner for at få en stimulerende og slibende virkning. Denne body scrub køler, renser og tilføjer huden ny energi.

Loofah Body Scrub kan købes på nicehair.dk til 39 kr.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar