Skønhedspleje

Café Retro på Jægersborggade..

Det bliver et ultra kort indlæg fra mig.. da jeg faktisk er på vagt på Café Retro på Jægersborggade i dag. Jeg er begyndt hernede som frivillig og havde en vagt i dag kl 17.30-24.00, så har desværre ikke haft tid til at blogge. Min kæreste og jeg har brugt den anden halvel af dagen på at være til tre forskellige åbent hus arrangementer, fordi vi er på udkig efter en ny lejlighed.. Og jeg burde læse til eksamen, skal op om lidt over en uge og har ikke åbent en eneste bog endnu.. Det værste er faktisk at jeg skal til eksamensvejledning i morgen i halvanden time og jeg ved slet ikke hvad jeg skal fortælle min vejleder.. Jeg har jo ikke rigtig lagt en plan for min eksamination endnu :S Så jeg må improvisere 😉

Jeg vil super gerne fortælle jer om Café Retro og hvilke gode formål vores overskud går til, men det må lige blive en anden dag, da jeg bliver nødt til at smutte fordi jeg skal hjælpe min kollega med at rengøre vores kaffemaskine 🙂

cafe retro

Indtil videre kan I gå ind på www.retro-norrebro.dk 😉
Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Joy 15. juni 2014 at 23:35

  Thumbs up for frivilligt arbejde. I øvrigt rigtig hyggelig café!
  Kh Joy fra http://totusindogteenage.bloggersdelight.dk/

  • Svar Frk. Blomst 16. juni 2014 at 11:14

   Hej Joy.
   Tak for de søde ord! Det er nemlig en rigtig hyggelig café, jeg elsker deres indretning og de andre frivillige er så super søde, så det tog mig ikke længe at beslutte at jeg skulle være frivillig på Retro 🙂

 • Svar Dittes dag 16. juni 2014 at 8:48

  Så på Bahnes insta at man skulle kunne forudbestille jubilæumsvasen fra Kähler på deres hjemmeside, kan godt nok ikke umiddelbart finde den derinde.. Men det er da værd at holde øje med 🙂

  • Svar Frk. Blomst 16. juni 2014 at 11:18

   Hej Ditte.
   Tusind tak for tippet, jeg har faktisk lige forudbestilt både den store og den lille jubilæumsvase her i sidste uge, fordi jeg fandt en anden side hvor det stadig kunne lade sig gøre. Men tusind tak, fordi du lige skriver til mig at jeg kan forudbestille den fpå Bahnes hjemmeside 😉

  Skriv en kommentar