Skønhedspleje

Sommer, sol og ELLE!!

Jeg håber at I har været ude at nyde det gode vejr de sidste par dag? Fordi metrologerne har lovet godt vejr ugen ud og så er det ikke til at vide om vejret bliver ved med at være lige så varmt og solskinfyldt i næste uge 😉

Jeg har ikke haft tid til at skrive så meget på bloggen de sidste par dage, fordi vi har sat lejligheden til salg, det gjorde vi i mandags og siden den kom til salg er vi blevet kimet ned af ejendomsmægleren, som havde købere der gerne vil se på den. Så i går og i dag har vi haft rigtig mange købere, forbi for at se på lejligheden og min kæreste har haft travlt med både at være på arbejde og besvare tonsvis af opkald ang. lejligheden. Jeg har foruden at rydde op i lejligheden og være til undervisning og været meget udmattet om aftenen, så der har ikke været så meget tid til at blogge.. desværre, men i dag tænkte jeg at nu ville jeg skrive et indlæg 🙂

Jeg har heldigvis også haft tid til at slappe lidt af, i går var jeg ude at nyde solen lidt og om aftenen grillede min kæreste og jeg nede i gården.

Jeg håber at I også haft tid til at nyde solen, fordi det er vigtigt at komme lidt ud så vores kroppen kan producere noget D-vitamin. Jeg har et indlæg om D-vitamin i tankerne her i den kommende tid så det kan I se frem til 🙂

Det her er et billede jeg tog den anden dag, da jeg lige var kommet hjem med Elle for maj måned. Jeg køber normalt ikke særlig mange blade, fordi jeg synes at de er ret dyre. Men jeg købte dette blad, fordi jeg ved at der et super godt indlæg ang. solcreme inde i bladet så derfor var jeg nødt til at ofre de der 60 kr, for et ELLE blad, som jo er fyldt med reklamer. Jeg tror at omkring de første 60 sider i bladet er reklamer og så endelig kommer indholdfortegnelsen og sådan fortsætter reklame-hjernevaskningen også efter indholdfortegnelsen xD

2014-05-17 17.16.10

Nå, jeg vil smutte igen, fordi har planer om at ligge mig ned i gården og få lidt farve på kroppen i dag. Nu hvor klokken er over 15, så er solens stråler jo ikke ligeså skadelige som mellem kl 12 og 15, så jeg vil tage et godt lag solcreme på og ligge mig ned på et tæppe og slappe af, mens jeg læser om solcremer og UV stråler i mit nye ELLE blad 😉

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar