Skønhedspleje

Sådan sparer du 80 % på tøjvask..

b-6931_2

Jeg har brugt vaskebolde til min vaskemaskine de sidste 3 års tid og jeg har været rigtig glad for det 🙂
Jeg behøver ikke bekymre mig om jeg har husket at købe vaskepulver eller vaskemiddel i supermarkedet, jeg behøver heller ikke slæbe på det hjem sammen med mine andre dagligvarer og så nogle af de aller bedste goder: det er både sundere for mig, mit tøj og så skåner vaskebolde også miljøet 😉

Der findes efterhånden mange forskellige slags vaskebold, EcoBalls er et af de mærker jeg har været mest glad for.

EcoBalls er en mere naturlig, miljøvenlig, billigere måde at vaske tøj på i forhold til normalt vaskepulver og vaskemiddel. Og så er EcoBalls også gode for folk med allergier og sensitiv hud 🙂

EcoBalls vasker skånsomt tøjet og fjerner snavs og skidt fra tøjet uden at tekstilerne falmer eller tager skade. Vaskeboldene blødgør tøjet, selvom man vasker sit tøj i hårdt vand så der er ikke behov for skyllemiddel.

EcoBalls indeholder ikke sæbe. Der findes forskellige pakker med EcoBalls, min kæreste og jeg har købt en pakke med 3 EcoBalls, som er nok til 1000 vaske og der følger en Eco Stain remover med, som er en pletfjerner.

safe the environment

Vaskeboldes fordele:
– er et sundere alternativ til alm. vaskepulver og vaskemiddel
– indeholder ikke nogen skrappe eller farlige kemikalier
– er miljøvenlige
– er allergivenlige
– ved brug af vaskebolde er der ikke behov for skyllemiddel
– er meget lette at have med sig rundt
– er nemme at bruge og kræver meget lidt plads til opbevaring
– EcoBalls fjerner pletter mere effektivt end andre vaskebolde

Størrelserne på vaskebolde fra EcoBalls er: 10 x 10 x 6,5 cm (for en vaskebold)
og Vejer: 590 g

Materialet de er lavet af er: Mineral oxide, PP and Ethylene-Vinyl Acetate

ecozone wash
EcoBalls kan købes i de fleste helsekost butikker og på nettet, eksempelvis på www.duftognatur.dk

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar