Give away

Og vinderen af YES Nurse håndcremen er…

Jeg var lige ved at glemme at det jo er mandag, så jeg skal trække en vinder af Yes Nurse håndcremen i dag 🙂

I denne give away har jeg jo valgt ikke at trække lod, som jeg vanligvis gør, men deltagerne skulle begrunde hvorfor lige netop de skulle vinde denne håndcreme og jeg har læst alle de fine deltageres bud igennem og tænkt meget over hvem der mon skulle være den heldige vinder.

Det var ikke en nem beslutning, men jeg tror at jeg har valgt en værdig vinder 🙂

Vinderen af YES Nurse håndcremen blev Nusaibah! 🙂

Til svaret på hvorfor lige netop hun skulle vinde denne håndcreme skrev hun:

“Den vil jeg så meget gerne vinde. Jeg læser selv til sygeplejerske, og er i klinik og synes altid at mine hænder bliver tørre og ret irriterede af at bruge håndsprit HELE TIDEN.
Så med sådan en lækker håndcreme kunne jeg forstille mig at problemet vil være ovre med det samme.”

Tillykke med håndcremen søde, og jeg glæder mig til at overrække den til dig og husk at det eneste ønske jeg har er at jeg må tage et billede af dig sammen med præmien så det kan blive lagt ud her på bloggen 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar