Skønhedspleje

Nuxe Huile Prodigiuse, je t’aime!!

Oui, j’aime Nuxe Huile Prodigiuse tres beaucoup!! Det er den bedste tørolie på markedet som jeg har prøvet!! 🙂

2014-05-17 17.10.12

Kan I huske at jeg i marts måned købte Nuxe Huile Prodigieuse og Huile prodigieuse OR? Jeg har været så glad for begge mine køb!!
Jeg købte Huile Prodigieuse i 100 ml flaconen og Huile Prodigieuse OR i 50 ml flaconen og jeg har allerede brugt næsten halvdelen af den tørolien i den store flacon. Fordi den er virker skøn!! 😀 Tørolien med guldglimmer har jeg kun brugt til fester og når jeg skulle være fin på hverdagsaftener så den har jeg ikke brugt så meget af, endnu.

Okay, lad mig fortælle jer lidt om Nuxe Huile Prodigieuse;
Der står på flaconen at det er en multi-purpose tør olie til ansigtet, kroppen og håret som blødgør, reparerer og blødgør med 6 specielle planteolier. Og jeg vil også gerne give producenten ret ingredienserne i denne tørolie er 97,8 % af naturlig oprindelse og så er den uden konserverings stoffer, som jo også er et plus 🙂

Tørolien kan bruges året rundt, den er god både om sommeren til de brune sommerben efter barbering og om vinteren til den tørre hud og håret.

Nu vi taler om håret, så vil jeg lige sige én til og det er at mit hår desværre ikke har været så begejstret for denne tørolie. Jeg har siden marts måned prøvet at putte tørolien i mit hår et par gange og jeg synes desværre ikke at det har været nogen succes. Mit hår bliver hverken blødt, smukt eller nogen andet positivt. Jeg prøvede at putte et pardråber i mit tørre, nyvaskede hår og der skete ingenting. Så prøvede jeg at putte lidt mere tørolie i håret og der skete desværre ikke noget mirakel, mit hår gik fra at være tørt og kedeligt til at være fedtet og kedeligt 🙁

Men altså, bare fordi jeg ikke synes om at bruge denne tørolie i håret så kan jeg stadig ikke få armene ned, fordi jeg er så begejstret og super glad for at jeg endelig fik købt og testet disse tørolier!! 😀

2014-05-17 17.10.45
Tørolien med glimmer er også super skøn, jeg har brugt den på kroppen og nogle gange i ansigtet for at få lidt shine samtidig med at blødgøre uden og den har hver gang været et hit.

Derudover har jeg også fået komplimenter stort set hver gang jeg har brugt enten den almindelige tørolie eller udgaven med glimmer 🙂

Så jeg kan godt forstå at der er så mange smukke modeller som bruge denne tørolie og altid har den med i tasken, fordi den er virkelig fantastisk!!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar