Skønhedspleje

Min første løbetur i laaaaaang tid..

Ja, jeg har ikke løbet i 100 år.. sådan føltes det i dag.. men det var skønt! Jeg kunne mærke lige fra start at jeg måtte prøve at tage det roligt, men jeg havde bare så meget lyst til at gi’ den gas. Fordi selvom jeg ikke har været ude at løbe i 1000 år og en sommer, så var det rigtig skønt med en løbetur her i formiddags 🙂

Jeg nød det i fulde drag, selvom mine ankler brokkede sig lidt og jeg har haft lidt ondt i mit ene knæ resten af dagen.. Men jeg tog en pludselig beslutning om at tage ud og løbe en tur i formiddags og det var en skøn beslutning, fordi jeg løb en kort distance, men hørte musik og nød min løbetur i fulde drag 😉

Så det skal jeg gøre igen snart!

Jeg måtte lige tage nogle billeder, da jeg kom hjem så I får lige et par stykker plus et mere:

2014-05-24 10.09.05

2014-05-24 10.09.41

Min løbetrøje er fra Nike, de knælange bukser er fra Puma, løbesokkerne er fra H&M og skoene er fra Asics ;)

Min løbetrøje er fra Nike, de knælange bukser er fra Puma og skoene er fra Asics 😉

Jeg er ikke typen der bryder mig om at tage selfies, men jeg tænkte at jeg måtte jo tage nogle billeder til bloggen 😉

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar