Festival klar

Kevin.Murphy Hårfarver…! :)

Jubi!! Så har jeg lige fået disse fantastiske hårfarver hjem fra Kevin Murphy!! Eller rettelse “Shimmer Coloured Hair Shadow” og “Pink Coloured Hair Shadow” havde jeg i forvejen, fordi dem købte jeg for nogle uger siden 😉

2014-05-31 14.15.06

Dette er det første indlæg som jeg skriver omkring skønhedspleje produkter og lidt andre praktiske ting som er gode at have med når man skal på festival 🙂 Hele juni måned, vil jeg hver dag skrive om forskellige skønne og praktiske skønheds- og hårprodukter som er gode at tage med på festival..

Som mange nok ved, så er der jo Distortion i København i den kommende uge og jeg glæder mig rigtig meget! Det er derfor jeg har købt disse skønne hårfarver 😉 Jeg tænkte nemlig at I år skal jeg i hvert fald ikke gå ned på udstyr, hvis det er det rette udtryk i denne sammenhæng (?). Men i hvert fald så har jeg købt dem, fordi jeg rigtig godt kunne tænke mig at farve mit hår i en skøn iøjenfaldende farve, men eftersom jeg har brunt hår, så er det lidt kompliceret for mig at farve det pink eller lilla. Det kræver i hvert fald at mit hår først skal afbleges for at det derefter kan farves med enten en skylle ud farve fra som Davines eksempelvis lancerede i efteråret 2013 eller en permanent farve.

For en måned tids siden faldt jeg så over disse skønne hårfarver fra Kevin Murphy. De koster fra 119 kr. til 159 kr., det kommer helt an på hvor man køber dem. Jeg har fundet dem på billigvoks.dk til 119 kr. pr. styk og så har jeg set dem i Style Box i Fields til 159 kr. og stylebox.dk har dem også til salg.

Disse hårfarver er urtrolig nemme at bruge, jeg farvede min lillesøsters hår med den pinke farve for to uger siden;

1) Tag gummihandsker på, fordi ellers får man farve på hænderne.

2) Påfør farven, ved at gnide den ind i håret. Du bestemmer selv om du putter hårfarve i hele håret eller kun farver nogle få striber.

3) Fiksér hårfarven ved at spraye hårlak i og så er du klar til fest 🙂

Color-Bug-for-festival-hair

Det smarte ved dem er at jeg kan farve mit brune hår uden at skulle afblege det først, jeg kan farve det selv og at disse hårfarver skylles ud efter en til to hårvaske. Så jeg kan have fantastisk pink eller lilla hår fredag aften og så møde i skole eller på arbejde mandag morgen, med min egen hårfarve igen. Smart ik’? 😉

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar