Skønhedspleje

Jeg elsker Karmameju…

Jeg var lige en lille tur i Matas i går og fik disse skønne ting med hjem:

2014-05-15 18.32.26

Karmameju er dansk designede komfortprodukter til dig og dit hjem. Kollektionen spænder over loungemøbler, lougewear, boligdesign og -tilbehør samt den fantastiske 100% Spa serie til kroppen. Det gennemgående tema for hele Karmamejus kollektion er velvære og nydelse.

Karmameju er dansk designede komfortprodukter til dig og dit hjem.
Kollektionen spænder over loungemøbler, lougewear, boligdesign og -tilbehør samt den fantastiske 100% Spa serie til kroppen.
Det gennemgående tema for hele Karmamejus kollektion er velvære og nydelse.

Jeg købte to slags konjac svampe; den ene er “Natural Konjac Songe” til sensitiv hud og den anden er “Natural Kojac Sponge” til normal hud.
Kender I konjac svampe? fordi hvis der er nogle af jer som ikke kender til konjac svampe som er en ret ny vare i Danmark så skriver jeg et indlæg om Konjac svampe her i løbet af denne weekend 🙂

Som sagt så købte jeg to Konjac svampe med hjem, en til min lillesøster og en til min mor og så hentede jeg min præmie, fordi jeg havde samlet nok club Matas point, som var en “100% SPA by Karmameju, Hot Natural Candle. Therapeutic 100% pure essential oils” med Patchouli, Ylang Ylang og Frankincense 🙂

Jeg har tændt lyset mens jeg er igang med at skrive dette blogindlæg så der dufter skønt i hele stuen. Det er ikke en meget skraftig duft, som nogle duftlys kan give, men en dejlig forsigtig duft som langsomt breder sig til hele vores lejlighed 🙂

2014-05-15 18.32.51

Jeg håber at I alle får en skøn bededags ferie og husk at gå udenfor og nyd det gode vejr! Men husk også at tage solcreme på 😉

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Marie 18. oktober 2014 at 9:49

  Hej Viola 🙂 Jeg er ved at skrive Bachelor opgave, hvor jeg arbejder med virksomheden Karmameju. Jeg fandt dit indlæg omkring nogle af deres produkter som du har købt. Jeg vil høre dig, om jeg må sende en mail med nogle spørgsmål. Jeg ville blive mega glad hvis du ville bruge 5 min på at besvare dem og hvis jeg så måtte bruge dine svar i min opgave? Mange hilsner fra Marie .

  • Svar Frk. Blomst 19. oktober 2014 at 18:25

   Hej Marie.
   Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål. Har sendt dig en e-mail så kan du bare sende spørgsmålene til mig når du har dem klar 🙂
   Kh Viola

  Skriv en kommentar