Skønhedspleje

Body Composition Analyzer

Jeg sad lige og læste en blog herinde på bloggersdelight og faldt over et indlæg som handler om fedtprocentmåling.. Jeg har selv lige fået aget en Body Composition Analyzer test den 24. april i år og tænkte jeg jeg vil dele talene med jer. Især fordi jeg faktisk er lidt i tvivl om hvad de her tal som maskinen har regnet ud egentlig betyder? og hvad jeg kan bruge denne viden til? 🙂

Mine resultater fra Body Composition Analyzer testen

Mine resultater fra Body Composition Analyzer testen

Alder: 24

Højde: 167 cm

Vægt: 48,0 kg

Fedtprocent: 12,7 %

Fedtmasse: 6,1 kg

Muskelmasse: 39,8 %

Knoglemasse: 2,1 kg

BMI: 17,2

Metabolsk alder: 12

Højre ben:
Fedt: 20,7 %, Muskelmasse i kilo: 6,7 kg

Venstre ben:
Fedt: 20,6 %, Muskelmasse i kilo: 6,5 kg

Højre arm:
Fedt: 14,6 %, Muskelmasse i kilo: 1,8 kg

Venstre arm:
Fedt: 13,6 %, Muskelmasse i kilo: 1,7 kg

Mave og krop:
Fedt: 6,9 %, Muskelmasse i kilo: 23,1 kg

Er der nogen der prøvet sådan en test eller en der ligner? og hvad synes I i det hele taget om at jeg ligger mine resultater ud på bloggen?

Skriv gerne en kommentar hvis I har noget på hjertet 🙂 Eller spørgsmål til om træner og hvilken form for motion jeg dyrker 😉

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

7 Kommentarer

 • Svar Lin 8. maj 2014 at 13:22

  Så kommenterer jeg også lige her også.
  Den type test er mig bekendt ret usikker, men den siger selvfølgelig hvor du nogenlunde ligger. Du har en ret lav fedtprocent (og vægt).
  Er selv ca ligeså høj, men vejer 60-62 kg er dog slet ikke overvægtig og har en hvis størrelse muskler 🙂 Men det er en del flere kilo end dig. Min fedtprocent ligger omkring de 19-21 når jeg har fået den målt 🙂

  Og du skal da dele det du vil på bloggen 🙂

  • Svar Frk. Blomst 8. maj 2014 at 21:02

   Tak for din kommentar Lin.
   Jeg har læst den, men vender lige tilbage med et svar, fordi jeg har haft rigtig travlt i dag og cyklet byen tynd, fordi skulle nå så mange ting på min to-do liste.

   Knus

   • Svar Lin 8. maj 2014 at 22:58

    Helt okay.
    Læste lige min kommentar igen og den kan vidst misforståes. Den er i hvert fald ikke ment som negativ over din vægt, vi er alle forskelligt bygget, spiser og træner forskelligt og har forskellige idealer. Min vurdering af fedtprocent var bare på baggrund af hvad jeg har læst 🙂 og så synes jeg det er meget interassant at kunne veje 14 kilo til forskel med samme højde og stadig begge se sunde ud begge to (synes jeg) 🙂
    Håber jeg fik udtrykt mig lidt bedre nu 🙂

    • Svar Frk. Blomst 8. maj 2014 at 23:38

     Bare rolig Lin.. jeg misforstod den ikke 🙂 Men jo jeg kigger på din kommentar i morgen og skriver lige nogle klog ord som svar 😉

     • Frk. Blomst 12. maj 2014 at 11:01

      Tak for dine kommentarer mht. mine testresultater. Jeg er også ret skeptisk overfor hvor troværdige disse tal i virkeligheden er. Fordi jeg spurgte flere gange kvinden som testede mig, om man nu også kunne stole 100 % på resultaterne og det mente hun. Men jeg ved ikke rigtig. Fordi jeg tror eksempelvis ikke på at jeg har så mange muskler som maskinen siger. Jeg fik at vide at muskelmassen bliver beregnet ud fra hvor mange muskler jeg har på læggene.

      Jeg ved bare med mig selv at jeg i øjeblikket ikke dyrker motion andet end at jeg cykler til hverdag og engang imellem cykler jeg meget lange afstande, men det er ikke hver dag. Jeg dyrker yoga, men det er kun en gang om ugen og jeg har ikke været til min yoga undervisningen i en hel måned nu, fordi min underviser har været ude at rejse. Så hvorfor min muskelmasse er beregnet til at være så stor ved jeg ikke rigtig. andet end at maskinen beregner muskelmassen ud fra hvor mange lægmuskler man har og jeg har nogle store/stærke lægmuskler fordi jeg til daglig cykler ca. 12 km og engang hver anden uge cykler jeg ca. 20 km oveni.

      Men Lin selvom vi er lige høje kan vi jo sagtens veje noget forskelligt bla. a. fordi vores knogler måske kan være af forkellig bygning altså at de fylder og veje nogle forskelligt 🙂

      Knus

     • Lin 16. maj 2014 at 8:09

      Personligt har jeg oftest hørt at det mest præcise (som normale mennesker kan betale sig fra) er måling med tang. Og at maskinerne er ret upræcise, hvilket jeg også nogle gange har set eksempler på hvor det i hvert fald ikke stemmer overens med billeder, kost og træning når det er to forskellige målinger på samme person.
      Ja jeg tænker også de fleste måske har procentvis større muskler i læggene end fx om hofterne 😉
      Forstår dog heller ikke hvordan muskelmasse skal læses på det du har? for ser man på den samlede procent og regner det ud af din vægt så giver det ikke samme tal som det der står længere nede.
      Ja præcis, det er også det jeg synes kan være ret interessant og derfor fx BMI kan være lidt misvisende, da der er mange ting det ikke tager hensyn til. Kan se min sidste måling – hvor det var med tang var fedt % på 19,7 og muskelmasse på 49,8 kg, så det er jo også mere end du overhovedet vejer 🙂

     • Frk. Blomst 16. maj 2014 at 9:54

      Tak Lin, jeg er glad for at vi er enige om at være uenige med denne nye og smarte teknologi, nogle gange 🙂

  Skriv en kommentar