Skønhedspleje

Til en af mine læsere..

Jeg vil gerne lige sige til en læser som har ønsket et indlæg om E-vitamin, at jeg desværre bliver nødt til at udskyde indlægget om E-vitamin til en af de første uger i maj. Fordi jeg er startet på modul 7 og har virkelig meget jeg skal se til i øjeblikket. En af grundende er, at der jo er Danish Beauty Award i morgen og jeg bliver jo nødt til at gøre alt hvad jeg kan for at se super lækker ud i morgen aften..

I kan virkelig se frem til at se mig stråle på den røde løber i morgen aften 😉

Værter til Dansih Beauty Award '14 bliver

Værterne til Danish Beauty Award ’14 bliver Christiane Schaumburg-Müller og Lars Hjortshøj

I går blev jeg spraytannet og i morgen skal jeg ned til David Andersen og hente den kjole som jeg skal have på til DBA ’14. Jeg købte kjolen af David, søndag for to uger siden. Men jeg havde først tid til at gå ned i hans butik i fredags. Da kjolen er lidt for stor har jeg bedt Davids skrædder om at sy den lidt ind, så den sidder helt perfekt i morgen aften 🙂

Uhh, jeg glæder mig virkelig meget til i morgen. Jeg har set frem til DBA ’14 i omkring en måned nu og jeg glæder mig så meget til at møde Anette fra Beautyspace.dk, hun er mit forbillede og den bedste skønhedsblogger i DK, efter min mening og hun er super dygtig til sit arbejde.

Til sidst vil jeg bare sige til jer at I kan se frem til en masse skønne billeder, som jeg ligger op her på bloggen i dagene efter DBA ’14.. Jeg tager mit spejlrefleks camera med og så elsker jeg at tage billeder, så de kan kun blive super gode 🙂

Du kan læse mere om DBA HER

Follow my blog with Bloglovin
– Peace out

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar