Skønhedspleje

Skal du med til Danish Beauty Awards 2014?

Så er billetten til Danish Beauty Awards 2014 købt! Jeg købte den faktisk i sidste uge, men fordi jeg har haft travlt med at læse til eksamen fik jeg ikke lige lavet et indlæg omkring det. Det bliver et brag af et show i Wallsmanns med 4 retters middag, underholdning og afterparty. Det bedste ved det hele er jo næsten den fede goodiebag, som man får med hjem. Den er alle pengene værd, har jeg hørt en lille fugl synge om 😉

Du kan finde invitationen HER

Billedet er lånt fra: http://danishbeautyaward.dk/

Billedet er lånt fra: http://danishbeautyaward.dk/

Jeg har aftalt med Anette fra Beautyspace.dk at jeg bare kan prikke hende på skulderen så vi kan tale sammen.. Det glæder jeg mig virkelig meget til! Hun er mit forbillede 🙂

og så glæder jeg mig til at tage en masse billeder til bloggen. Awarden finder sted 29. april, og så skal jeg nok lige bruge et par dage på at komme mig og derefter ligger jeg en masse billeder ind 😉

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Nathalie 10. april 2014 at 16:50

  Det er svært ikke at blive lidt misundelig 😉 Glæder mig til at se billeder og høre om indholdet af goodiebag’en!

  • Svar Frk. Blomst 11. april 2014 at 9:42

   Der er stadig billetter til salg 😉 Men du kan også bare vente til mine fine blogindlæg. Jeg tager et spejlrefleks camera med, så der er noget at se frem til 🙂

 • Svar Mie 15. april 2014 at 7:35

  Prisen er lidt for dyrt til mit budget haha, men jeg glæder mig til at se dine billeder på bloggen 🙂

  Både fra selve aftenen men også din lækre goodiebag 😉 Jeg er misundelig!

  • Svar Frk. Blomst 15. april 2014 at 7:59

   Kan godt forstå at du synes billetterne er meget dyre.. Fordi det er de virkelig.. Men jeg har besluttet mig for at gå all in på bloggen så jeg får endnu flere følgere.. Derfor bliver jeg nødt til at tage ud at networke med folk og samtidig blive klogere på skønhedspleje + det aller vigtigste; at tage nogle super lækre billeder til bloggen 😉

  Skriv en kommentar