Skønhedspleje

Sååååå er det i aften at der er Danish Beauty Award!!

Hej alle skønne Frk. Blomst læsere!

Jeg håber at I enten har været ude i det gode vejr i dag eller har planer om det senere. Fordi man må nyde det gode vejr, mens det er der. DMI har vidst en vejrprognose for de kommende dage som står på regn og skyer 🙁

Jeg startede dagen med at cykle til Valby for at hente et super fedt spejlrefleks kamera, som jeg skal tage billeder med i aften. Så jeg tog sporttøj på og cyklede så hurtigt jeg kunne, fordi jeg skulle nå at være til undervisning allerede klokken 8.15 på Nørrebro. Jeg må indrømme at jeg desværre kom lidt for sent, men nogle gange må man prioriterer sin tid, fordi man kan ikke nå det hele. For mig var det vigtigere at hente kameraet og så måtte jeg komme en time for sent, men sådan kan det gå nogle gange 😉

Jeg er utrolig spændt, skal ned til David Andersen og hente min flotte kjole her kl. 14 og så skal jeg lige ned forbi Tanning Danmark og få fikset min spray tan lidt, fordi der er nogle steder som lige skal friskes op. De er utrolig søde på Tanning Denmark klinikken ved Kgs. Nytorv, så jeg fik bare at vide at jeg skal booke en tid og så vil de fikse min tan.

Jeg har lånt billedet fra www.firstladies.dk

Jeg har lånt billedet fra www.firstladies.dk

Follow my blog with Bloglovin

– Peace out

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar