Skønhedspleje

I dag gav jeg mig selv ipads på øjnene!

Follow my blog with Bloglovin

Mine øjne var virkelig trætte tidligere i dag, fordi jeg sov for lidt i nat, stod tidligt op og har siddet med min eksamensgruppe og skrevet opgave hele formiddagen, så vi kunne aflevere den inden kl 12. Puha, det var hårdt, men vi nåede at blive færdige med opgaven og aflevere den lige på slaget 12..

Da jeg var færdig med at lave gruppearbejde, havde jeg virkelig ondt i mine øjne, fordi de havde kigget ind i en computerskærm hele formiddagen. Så derfor har jeg lige givet mig selv eye patches på.. De hedder ikke ipads, det skrev jeg bare for at fange jeres opmærksomhed 😉

Jeg vil gerne fortælle jer hvor begejstret jeg er for disse “ipads”!
Fik dem hjem med posten forrige fredag, så I kan læse mere om eye patches fra Skyn i DETTE indlæg.

Men nu til sagen. Det vigtige er, at jeg jo har prøvet disse ipads hele to gange nu og er virkelig begejstret for dem! 😀 I sidste uge prøvede jeg dem, fordi jeg havde været til housewarming om fredagen og havde kun fået 3 timers søvn inden jeg skulle til frisøren. Efter frisøren havde jeg heller ikke tid til at sove, fordi jeg skulle videre til fødselsdag hos min veninde. Så derfor fik jeg muligheden for endelig at prøve disse skønne ipads 😉

Det er super nemt, man gør bare følgende:
1) Rens dit ansigt med rensemælk eller rensegel
2) Åben den store pakke og tag et par ipads ud
3) Hvert par ipads er pakket ind individuelt, så derfor udtørrer alle 8 par ikke så snart du åbner den store pakke
4) Åben et par ipads, og påfør dem én af gangen under dine øjne
5) Vent 10 min (og ikke mere end 10 min, fordi for meget gavner ikke)
6) Efter 10 min tager du ipads’ene af og forsegler resultat med en øjencreme (Det behøver ikke være den fra Skyn)

Sådan! Super nemt, enkelt og så har du friske øjne igen!

2014-04-02 14.18.06

Som der står på pakken:
“Worked all day. Stayed out all night. Eyes look as exhauseted as I feel… Four and a half hours of sleep Tuesday. Five hours Wednesday. Puffy doesn’t even begin to describe it… frown, squint, frown, squint, frown, squint. Where did these deep lines come from?… Under-eye area needs a serious intervention!”

Pakken med alle mulige gode ting, som jeg fik hjem for et par uger siden :)

Pakken med alle mulige gode ting fra Skyn og Ole Henriksen, som jeg fik hjem i sidste uge 🙂

Du kan læse mit andet indlæg om eye patches HER

Eyepatches fra Skyn kan købes til en rigtig fordelagtig pris HER

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Mie 7. april 2014 at 10:42

  Hjælper de der “eye gel patch” eller hvad de lige kaldes? Altså kan du mærke / se forskellen?

  Jeg har selv overvejet at købe sådan nogle, men jeg er altid meget kritisk og tror ikke altid på hvad firmaet selv siger. Vil hellere høre “rigtige” menneskers meninger 🙂

  • Svar Frk. Blomst 7. april 2014 at 12:33

   Hej Mie.
   Ja, de hjælper på trætte øjne. Jeg kan se en tydelig forskel på mine øjenomgivelser efter jeg har brugt dem. Jeg synes at du skal prøve at gå ind på pudderdåserne.dk og på beautyspace.dk og læse mere om eye patches fra Skyn. Fordi de kloge kvinder som skriver disse to blogs er alle tre dommere i Danish Beauty Awards i år og har virkelig forstand på det de skriver om.

   Håber at det var svar nok på, at jeg virkelig holder af disse eye patches og skriver kun om dem på bloggen, fordi jeg gerne vil anbefale dem til andre 🙂

  Skriv en kommentar