Skønhedspleje

Dagens post…

For 5 minutter siden ringede postmanden, som var en dame, på døren.. og fordi jeg sidder og læser til eksamen, havde jeg faktisk helt glemt at jeg kan modtage skønne pakker fra UK når som helst.. Så derfor kom det som en overraskelse for mig, da postmanden ringede på døren 🙂 Det er skønt at modtage pakker… Jeg elsker det i hvert fald 🙂 og det gør sådan en grå mandag morgen så meget bedre! Især en grå mandag morgen, som jeg burde bruge på at læse til eksamen og ikke til at skrive indlæg på bloggen.. Derfor må du desværre vente med at se billeder af mine pakkers indhold til i aften.. Lige nu bliver jeg nødt til at være en flittig studerende og læse op til min eksamen på torsdag..

Follow my blog with Bloglovin

2014-04-07 09.06.49

2014-04-07 09.10.09

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar