RELATEREDE INDLÆG

3 Kommentarer

 • Svar Mie 1. maj 2014 at 7:38

  Ej, hvor fint! Hvad måtte du betale for det? 😛
  Origins laver virkelig en masse godt <3

  • Svar Frk. Blomst 1. maj 2014 at 10:29

   Hej Mie.

   Jeg har ikke betalt noget for pakken fra Origins. Jeg fik den som et plaster på såret, fordi vi fik forkert information, min veninde og jeg for nogle uger siden i deres stand på Kgs. Nytorv. Det var en dag hvor man kunne komme ned i deres stand og bytte sin gamle kosmetik emballage til en øjencreme. Men min veninde og jeg fik desværre at vide at det skulle være Origins emballage, som man bytte til en øjencreme og derfor måtte vi gå tomhændede hjem.

   Samme aften skrev jeg til Anette fra Beautyspace.dk, at min veninde og jeg desværre var gået forgæves, og Anette skrev med det samme til Origins som kontaktede mig og beklagede dybt, fordi min veninde og jeg var de eneste som gik hjem uden en øjencreme den dag.

   Så derfor modtog jeg og min veninde en sød pakke fra Origins i går 🙂

   • Svar Mie 2. maj 2014 at 10:42

    Det er faktisk rigtig god service alligevel! 🙂
    Heldige jer 😀

  Skriv en kommentar