Skønhedspleje

Sorry…

Undskyld, at det er så længe siden at jeg har lavet et indlæg, men der har været meget at se til på studiet så jeg har virkelig bare ikke haft tid til at skrive på bloggen. Men jeg har rigtig mange idéer til hvad mit næste indlæg skal handle om, så jeg har besluttet mig for at at bruge sådan en regnfuld dag som i dag på at lave et nyt indlæg til bloggen 🙂

Når det regner lige fra morgenstunden på sådan en grå søndag har jeg ikke særlig meget lyst til at gå udenfor. Jeg vil faktisk aller helst blive liggende i min seng, men det kan man jo desværre ikke altid. Så kan en kop varm te godt lokke mig ud af sengen. Det bedste jeg ved på en regnvejrsdag er at drikke noget varm te, helst Pukka te fra en Mumitrolde kop, mens jeg sidder på sofaen under en varm dyne og ser film eller læser en god bog.

Jeg elsker at sidde på sofaen og drikke te under dynen, når det regner udenfor. Tekanden er fra Le Creuset, vasen fra IKEA og koppen er en Mumi kop fra Arabia Finland

Jeg elsker at sidde på sofaen og drikke te under dynen, når det regner udenfor. Tekanden er fra Le Creuset, vasen fra IKEA, téen er Cleanse te fra Pukka og koppen er en Mumi kop fra Arabia Finland

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Rosa 12. april 2014 at 1:37

  Hvor er det spændende, mere af det. Har du gode råd til hvordan jeg får liv i mig selv og mine ellers så triste orkideer ?

  • Svar Frk. Blomst 13. april 2014 at 14:55

   Hej Rosa.
   Jeg er sikker på at jeg godt kan give dig gode råd, ang. hvordan du får liv i dig selv, men jeg er ikke helt sikker på hvad du helt præcist mener? Vil du prøve at beskrive hvordan du har det og hvordan din hverdag ca. ser ud for tiden? Så vil jeg prøve at hjælpe dig så godt som jeg kan 🙂

   Hvordan du får liv i dine ellers så triste orkideer ved jeg godt. Men vil du fortælle mig hvor ofte du vander dem, om de står i direkte sol i vindueskarmen etc.? Så vil jeg lave et blog indlæg om orkideer i løbet af den kommende uge.

  Skriv en kommentar