Skønhedspleje

Se hvad jeg har fået med posten!! :)

Uhhh… Jeg fik en rigtig fin pakke med posten i dag!
Det er nogle super fine produkter som jeg endelig fik bestilt hjem i fredags. Lige siden jeg trykkede på knappen “Godkend handel” har jeg været som et lille barn. Når man venter på en pakke kan ventetiden virkelig godt føles meget lang 🙁 Men så, i går, fandt jeg en seddel i min postkasse om at der var en pakke til mig på posthuset! Okay, okay.. nu skal jeg nok afsløre hvad min længe-ventede pakke indeholdt:

SkynIceland Hydro Cool Eye Patches, full size (8 par) Hydro Cool Eye Patches er kølende eye patches fyldt med udglattende hexapeptider (proteiner), som får øjenomgivelserne til at vågne og nærmest se friske ud på blot 10 minutter.

SkynIceland Icelandic Relief Eye Cream, full size Øjencreme fra Skyn Iceland er en god fugtmættende øjencreme som forsegler friskheden efter brug af eyepatches. Men det er også en creme man kan bruge til daglig.

SkynIceland Artic Facial Mist i rejsestørrelse Face Mist med multivitaminer er specielt udviklet til at berolige stresset hud

Bestsellerbogen Flot Hud Uden Hokuspokus – Slip Rynkehysteriet Denne bog af Anette K. Poulsen er en bestseller og har fået rigtig meget ros i Danmark, men også i udlandet. Det er en skønhedsbog og en hudærlig guide til flottere hud – hurtigt

– Plus en skønheds-overraskelse, man tror næsten at det er løgn, men jeg fik en Ole Henriksens serum med der hedder: Truth Serum Collagen Booster.

Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang med at prøve alle de her produkter! De er alle super gode og har fået meget ros Verdenen over fra forskellige skønheds-guruer.

Skyn Iceland produkterne kan købes i Magasins webshop og andre steder på nettet.

Eyepatches fra Skyn kan købes til en rigtig fordelagtig pris HER

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Rubia 4. april 2014 at 18:27

  Hej,

  Hvor kan man løbe eye padsene henne? var en tur i sepora og der havde man dem ikke

  • Svar Frk. Blomst 4. april 2014 at 23:47

   Hej Rubia. Jeg ved med sikkerhed at de kan købes i Magasins webshop og på beautyspace.dk i Annettes webshop. Håber at du finder dem. Ellers er du meget velkommen til at skrive til mig igen 🙂

  Skriv en kommentar