Skønhedspleje

Gratis konsultation og make-up lægning hos Elizabeth Arden i Magasin

I lørdags var jeg i Magasin, fordi Elizabeth Arden holdt et specielt arrangement hvor man kunne få vejledning i ansigtsprodukter og make-up lægning, helt gratis. For ca. en måned siden, bookede jeg en tid til mig og en til min mor. Man skulle være hurtig ude, da der altid er rift om pladserne.
Det som jeg bookede en tid til var en konsultation hos en konsulent fra Elizabeth Arden, som man får til rådighed i 45 min, hvor man først får renset sit ansigt, lagt dagcreme, serum, øjenskygge primer og det som ens hud ellers har brug for og så får man lagt make-up efterfølgende.

Under hele processen fik man gode råd til hvordan man fremhæver ansigtets gode træk, og jeg var rigtig lykkelig, fordi jeg kunne stille alle de spørgsmål jeg havde og fik svar på dem alle sammen og blev endnu klogere. Jeg elsker at blive klogere, få gode råd og diskutere emner, som jeg har forstand på med en som også ved en masse om emnet og på denne måde blive endnu klogere.

Det bedste var at man fik en goodiebag til allersidst og at man ikke var bundet til at købe noget, så jeg kunne gå derfra med et smil på læben, en goodiebag i hånden og uden at have brugt penge på en super hyggelig oplevelse med min mor 🙂

2014-03-24 09.32.54

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar