Make-up

Det er min fødselsdag i dag!!

Øjenskygger og blush fra det danske og økologiske mærke Organiqs. Fra venstre øjeskygge: Dusty Brown No. 033, Smokey Green No. 036 Fra Højre Blush: Rose No. 048, Peach No. 046

Øjenskygger og blush fra det danske og økologiske mærke Organiqs.
Fra venstre øjeskygge: Dusty Brown No. 033, Smokey Green No. 036
Fra Højre Blush:
Rose No. 048,
Peach No. 046

Så er det pludseligt blevet min fødselsdag! Jeg har glædet mig utrolig meget til i dag. Er næsten lige vågnet og har allerede fået nogle af mine gaver. Har fået nogle super flotte øjenskygger og to stk. rouge fra Organics, som kan købes her. Er spændt på at prøve dem og skal nok fortæller jer hvad jeg synes om produkterne når jeg har brugt dem i nogle uger.

Organics er et dansk økologisk make-up mærke som ikke indeholder parabener og parfume. Det jeg også godt kan lide ved deres produkter er at deres produkter er baseret på en ansvarlig brug af naturens ressourcer og så har de en økologisk tankegang. Det er to ting jeg vægter højt.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar