Skønhedspleje

Sommerglød!

Venteværelset på Tanning Danmarks klinik ved Skt. Hans Torv

Venteværelset på Tanning Danmarks klinik ved Skt. Hans Torv

Jeg har aldrig før prøvet spray tan og om efteråret forsvinder ens dejlige sommer tan lige så stille. Så jeg tænkte at nu hvor jeg skal holde fødselsdag og skal have en kort kjole på med bare ben så vil det være oplagt at blive spraytannet. Det tog mig kun et øjeblik at beslutter at det skulle jeg prøve! Så jeg gik ind på tanningdanmark.dk og bestilte en tid med det samme til torsdag i sidste uge, fordi jeg holdt fødselsdag om lørdagen og man skal helst spraytannes et par dage før den begivenhed man skal til. Jeg var lidt nervøs, fordi ville ikke ende helt misfarvet, men jeg er så glad for resultatet! Jeg fik desværre ikke taget før og efter billeder, men dem vil jeg ligge ud næste gang jeg skal derind! Tanning Danmark kan jeg virkelig anbefale, det er nogle skønne klinikker de har. Jeg prøvede klinikken ved Sankt Hans Torv, den er hyggeligt indrettet og der er en behagelig stemning.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar